Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/taarbaek-kirke.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Konfirmation - Taarbæk Kirke

Kirkelige handlinger

Tro – Håb – Kærlighed står der skrevet på toppen af prædikestolen. Paulus ord fra 1 Korinterbrev 13,13 og hvor han fortsætter, at størst af dem er kærligheden.

Det tror jeg, mange vil sige ja til, og vi gør vores bedste for at leve med og ud fra kærligheden. Vi håber, og tror og drømmer dristigt, og erfarer også, at det ikke er altid, at den kan holde, og at noget kan gå i stykker, fordi vi er uopmærksomme, “kører på frihjul” eller at vi ikke i tide får spurgt os selv, hvordan vi kan være medarbejdere på den andens glæde.

Kærligheden som Paulus taler om, er Guds kærlighed til os. Den var så stor, at han sendte sin søn for at puste livskraft og mod ind i os – og mærke, at selv når vi ikke magter at elske og ære, så er der en der spænder “sit himmelsejl” ud under os. Det gør, at vi kan tro, at der stadig er mere at sige – om os, om livet med hinanden og om kærligheden.

Konfirmation holdes Store Bededag fredag den 5 maj 2023 kl. 10:30

For dem der ønsker at blive konfirmeret i Taarbæk kirke, går der et forløb forud for festen Store Bededag.  Ud over at man skal gå i kirke, mødes vi også en gang om ugen, taler om alle de store fortællinger, historie og værdier og lytter til præsten og hinanden. Konfirmandforberedelse foregår onsdage fra kl. 16.00 – 17.00.

Udensogns konfirmander tages ind i det omfang, der er plads.

Indskrivning til konfirmandundervisning:

Onsdag den 31. august 2022 kl. 16:00 på kirkegårdskontoret, lige inden for lågen på kirkegården.

Konfirmation for året 2022/2023 foregår Store Bededag fredag den 5 maj 2023 kl. 10:30