Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/taarbaek-kirke.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Konfirmation - Taarbæk Kirke

Kirkelige handlinger

Tro – Håb – Kærlighed står der skrevet på toppen af prædikestolen. Paulus ord fra 1 Korinterbrev 13,13 og hvor han fortsætter, at størst af dem er kærligheden.

Det tror jeg, mange vil sige ja til, og vi gør vores bedste for at leve med og ud fra kærligheden. Vi håber, og tror og drømmer dristigt, og erfarer også, at det ikke er altid, at den kan holde, og at noget kan gå i stykker, fordi vi er uopmærksomme, “kører på frihjul” eller at vi ikke i tide får spurgt os selv, hvordan vi kan være medarbejdere på den andens glæde.

Kærligheden som Paulus taler om, er Guds kærlighed til os. Den var så stor, at han sendte sin søn for at puste livskraft og mod ind i os – og mærke, at selv når vi ikke magter at elske og ære, så er der en der spænder “sit himmelsejl” ud under os. Det gør, at vi kan tro, at der stadig er mere at sige – om os, om livet med hinanden og om kærligheden.

Konfirmation holdes Store Bededag fredag den 13 maj 2022 kl. 10:30

Indskrivning til konfirmation finder sted hos sognepræsten anden onsdag i september måned (den 8. september 2021 kl. 16:00) på kontoret, lige inden for lågen på kirkegården.

(NB! Indskrivningen plejer normalt være den første onsdag i september, men er i år 2021 ændret til den anden onsdag)

Konfirmationsforberedelsen begynder den efterfølgende onsdage eller torsdage kl. 16:00 og foregår derefter en gang ugentligt.

Udensogns konfirmander tages ind i det omfang, der er plads.

Konfirmation for året 2021/2022 foregår Store Bededag fredag den 13 maj 2022 kl. 10:30