Arrangementer

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Mon den har siddet dér siden 1864 da kirken blev bygget? Måske ikke, selvom det siges, at søheste i havet forelsker sig i den eneste ene og aldrig skifter partner. Et trofast lille dyr.
Den har siddet under kirsebærtræets lyserøde krone, med lysende grøn bøg i ryggen, i sol og regn og sne.

Den har set glade brudepar haste til kirken, mennesker tunge af sorg der langsomt gik op ad gruset, forældre der bar deres barn til dåb og slægten der fejrede det, de unge, smukke mennesker når de bliver konfirmeret, og så de mange kirkegængere der søndag efter søndag har passeret den.

Sommerkoncert i kirken

Dato: 14. juni 2021
Kl. 19.30

Efter at sommerkoncerten 2020 måtte aflyses, ser det nu heldigvis ud til, at vi kan gennemføre koncerten i år.

Som altid er alle medvirkende lokale musikere og sangere, og der er lagt op til et program med musik for enhver smag.

Pga restriktioner må vi højst være 100 personer i kirken, men vi prøver at sætte højttaleranlæg op udenfor, for at så mange som muligt kan høre koncerten.

Efter koncerten er der som altid et glas vin/vand på græsplænen, så vi kan få snakket med hinanden. Her er der ingen restriktioner på antal.

På gensyn

NB! Husk at medbringe Coronapas!!

 

(Der er angivet forkert dato i Taarbæk Nyt. Rigtig dato er 14. juni!!!)