Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Sommerkoncert i kirken

Dato: 14. juni 2021
Kl. 19.30

Efter at sommerkoncerten 2020 måtte aflyses, ser det nu heldigvis ud til, at vi kan gennemføre koncerten i år.

Som altid er alle medvirkende lokale musikere og sangere, og der er lagt op til et program med musik for enhver smag.

Pga restriktioner må vi højst være 100 personer i kirken, men vi prøver at sætte højttaleranlæg op udenfor, for at så mange som muligt kan høre koncerten.

Efter koncerten er der som altid et glas vin/vand på græsplænen, så vi kan få snakket med hinanden. Her er der ingen restriktioner på antal.

På gensyn

NB! Husk at medbringe Coronapas!!

(Der er angivet forkert dato i Taarbæk Nyt. Rigtig dato er 14. juni!!!)