Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Sommerkoncert i kirken

Dato: 20. juni 2022
Kl. 19.30

Endnu en gang afholdes den traditionsrige sommerkoncert i Taarbæk Kirke. Som altid er alle medvirkende lokale musikere og sangere, og der er lagt op til et program med musik for enhver smag.

Efter koncerten er der et glas vin/vand på græsplænen, så vi kan få snakket med hinanden.

På gensyn