Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/taarbaek-kirke.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Mini-konfirmand-undervisning - Taarbæk Kirke

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Mini-konfirmand-undervisning

Dato: Tirsdage fra 14 til 15.30

Mini-konfirmand-undervisning 2021

• 8 gange!
  • Tirsdage fra 14.00-15.30
  • Start 12/1, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 23/2, 2/3 og 9/3.
  • Vil du høre spændende fortællinger?
  • Vil du lære noget om liv, mennesker og Gud?
  • Vil du have det sjovt med dine kammerater?

Så meld dig til mini konfirmand eftermiddage – hvis du går i 3 klasse!

Vi henter børnene på skolen kl. 14.00 og bringer dem tilbage igen kl. 15.30.

Nogle af gangene foregår i kirken og på kirkegården, men de fleste gange er vi i Bindesbøll huset hvor vi synger, hører nogle af de store fortællinger, der handler om hvad vil det sige at være menneske, hævn, skyld, tilgivelse, medlidenhed, hjælp, jalousi – og mange andre temaer kommer vi omkring i Biblens store fortællinger – der vil hver gang være knyttet forskellige kreative aktiviteter til.

Tilmelding foregår til Charlotte Paaskesen cgp@km.dk – eller telefon 24 24 23 00.