Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Mini-konfirmand undervisning 2022

Dato: Tirsdage fra 14 til 15.30

Hvis du går i 3. klasse og vil lære noget om liv, mennesker og gud – så meld dig til mini-konfirmand eftermiddage!

Vi mødes 8 gange!

Tirsdage fra 14.00-15.30

Datoer forår 2023:  10/1, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 21/2, 28/2, 7/3

Mini-konfirmand undervisning er for dig, der…

• …vil du høre spændende fortællinger?
  • …vil du lære noget om liv, mennesker og Gud?
  • …vil du have det sjovt med dine kammerater?

Vi henter børnene på skolen kl. 14.00 og bringer dem tilbage igen kl. 15.30.

Nogle af gangene foregår i kirken, andre gange på kirkegården, i Bindesbøll huset eller præstegården, hvor vi synger, hører nogle af de store fortællinger, der handler om hvad vil det sige at være menneske, hævn, skyld, tilgivelse, medlidenhed, hjælp, jalousi – og mange andre temaer kommer vi omkring i Biblens store fortællinger – der vil hver gang være knyttet forskellige kreative aktiviteter til.

Tilmelding foregår til Charlotte Paaskesen cgp@km.dk – eller telefon 24 24 23 00.