Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Lytte- og samtalekreds 2019

Hvornår har du sidst fået læst højt af en bog?
En del vil måske svare, at det var dengang man var barn. Andre har også prøvet det som voksen, og ved hvor givende det kan være at en stemme læser højt og selv kan man sidde og nyde, reflektere over det man hører, og lade sit eget liv spejle eller få indblik i steder og mennesker man ikke selv har mødt.

Hvis du har lyst til at mødes en i en god times tid ­ lytte og/eller tale om det du hører, er du velkommen i præstegården Edelslundsvej 2.

Hvordan foregår det?
Jeg vil læse højt af både dansk og udenlands litteratur, fra nyere og klassiske værker. Det kræver ingen forberedelse blot lysten til at lytte og måske diskutere det du hører, det teksten får dig til at tænke på, nogle af de sider af menneske livet vi gennem læsningen kommer ind på.

Kredsen holder pause i efteråret 2019

Vi mødes:
I præstegården på Edelslundsvej 2.

Tilmelding:
Sognepræst Charlotte Paaskesen 39 63 02 71 eller cgp@km.dk eller når vi mødes i kirken eller byen.