Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/taarbaek-kirke.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Koncert med Det danske Drengekor - Taarbæk Kirke

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Koncert med Det danske Drengekor

Dato: Onsdag den 17. august
Kl. 19.30

Sommernætter!
Det Danske Drengekor fortolker sammen med Trio MAJ perler fra den skandinaviske sangskat.
Velkommen til koncert med danske, svenske og norske sange, viser og salmer.
Sangene itonesætter mange forskellige stemninger og naturoplevelser, som de fleste skandinaver kan genkende. Ved koncerten præsenteres også Grundtvig-tekster med nye melodier.
Koret akkompagneres af en trio af akkordeon, violin og kontrabas, som bevæger sig hjemmevant i krydsfeltet mellem den klassiske musik og folkemusiktradition og alle sangene fremtræder i nye spændende klæder.

Programmet varer en god times tid og der er fri entré

Det Danske Drengekors koncertkor er et højt profileret kor, der består af drenge i alderen 9-14 år.
Gennem sit virke ønsker Det Danske Drengekor at skabe store musikalske oplevelser for små korsangere- på højt niveau.
Hvert år rejser Det Danske Drengekors Koncertkor på udenlandsturné. Det giver både øget fællesskab, musikalsk udvikling og horisontudvidelse, og drengene oplever, hvordan sang og musik er et sprog, der skaber glæde og åbner døre på tværs af landegrænser
Ud over turnéerne har Det Danske Drengekor mange andre aktiviteter.
Koncertkoret optræder med et bredt repertoire i samarbejde med mange forskellige partnere, f.eks. til kirkekoncerter, i tv-shows, reklamefilm og ved større events.
Siden 1983 har koret haft et fast samarbejde med Det Kongelige Teater, hvor Det Danske Drengekor er fast leverandør af drenge som korsangere og statister til fortrinsvist operaer.

Korets faste dirigent er Emil Ritter
Emil Ritter har siden 2015 været dirigent for Det Danske Drengekor, hvor han også fungerer som arrangør og komponist.
Emil er uddannet sanger fra DKDM og har sideløbende med sin dirigentkarriere, sunget i en lang række kor og ensembler, bl.a. DR vokalensemblet, Holmens Kantori, og Holmens Herrekvartet.

Trio MAJ:
Anne Skærbæk, violin Mathilde Qvist, kontrabas Justine Hald Boesen, akkordeon