Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Kirkekoncert

Dato: 2/10 2018
Kl. 19:30

Taarbæk Kirke får denne aften besøg af guitaristen Simon Carlander, som vil spille et program bestående af musik af bl.a. Villa-Lobos og Albéniz

Om Simon Carlander:
f. 1959 i Mariefors, Finland begyndte guitarstudier på Helsingfors Konservatorium hos den spanske guitarist og pædagog Juan Antonio Muro. Videre studier på Det Fynske Musikkonservatotium i Odense hos Jan-Inge Wijk med afsluttende diplomeksamen i 1985. På baggrund af sin diplomeksamen blev Simon Carlander udvalgt som “Unge Navne” – solist i Heitor Villa Lobos´ guitarkoncert med Odense Symfoniorkester.

Videre private studier med José Tomas i Alicante og deltagelse ved masterclasses med Julian Bream, Oscar Ghiglia och Timo Korhonen. Udover koncerter med sologuitar har han optrådt som kammarmusiker med Det Jyske Ensemble. Han har gjort indspilninger i finska YLE og i Danmarks Radio. Simon Carlander spiller på en guitar af José Ramirez III fra 1976.