Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Kirkeklub

Dato: Tirsdage kl 11-14 eller 17-20

Til arrangementerne kommer der foredragsholder og efterfølgende er der lidt at spise og mulighed for at købe drikkevarer.

Møderne i Kirkeklubben foregår i sejlklubbens lokaler på havnen.

Tilmelding til Kirkeklub-arrangementerne kan ske til Rie Strand-Holm, tlf.: 26148989

*********************************************************************************

Tirsdag den 10. december kl. 17-20

Fra Kongedybet til Hammerodde.

Flemming Jakobsen her fra Taarbæk, tidligere kaptajn på Bornholmerbåden
fortæller spændende historier og hændelser fra sit liv til søs de sidste 25 år.

Der bydes velkommen med en Honningsyp som traditionen tro nydes på Bornholm her op til jul, og efter Flemmings beretning trakteres der med bornholmske specialiteter fra øen i Østersøen. “Bornholm er tættere på, end du tror” som det siges i færgeoverfartens slogan, så specialiteter og livet ombord er dagens tema.

Tirsdag den 21. januar kl.11-14

Teologi for lægfolk – hvad sker der i gudstjenesten?”

Jørgen Demant, sognepræst i Lyngby kirke og vidende inden for teologi, forfatter til et hav af bøger, og medlem af diverse kommissioner der tænker nærmere over, hvad der foregår i kirkelivet, og hvad der er på spil i kristendommen. Jørgen Demant vil fortælle om gudstjenesten, hvad er det, der foregår hver søndag, når vi mødes i kirken. Hvad betyder de store ord og ritualerne. Hvorfor har gudstjenesten den form den har, og hvad betyder det, at der kommer en ny bibeloversættelse her i 2020. Det og meget mere kan vi høre om, når vi mødes denne tirsdag.

Tirsdag den 4. februar kl.11-14

Barn af Dyrehavsbakken – blandt forlystelser og Peter Liep”

Stephanie Dahl, er opvokset på Bakken, hun er 5 generation i en teltholder familie som begyndte deres virke med den gamle heste karrusel, og som siden da har udvidet med masser af skønne forlystelser og spisesteder.

Denne tirsdag fortæller hun om, hvordan det er at vokse op blandt gøglere, være del af den landsby som Bakken er og selv blive den yngste teltholder nogensinde.  For få år siden overtog hun forpagtningen af Peter Liep’s Hus, et sted der altid har ligget hendes hjerte nær og som hun nu driver med respekt for den ånd som huset emmer af.

Tirsdag den 18. feb. kl. 17-20:

Tirsdag den 3. marts kl. 11-14

Ondskab.

Pensioneret kriminalassistent og forfatter Frank Bøgh. Nærmere info følger

Tirsdag den 17. marts kl. 11-14

Mit liv i Dyrehaven”

Klaus Waage, tidligere skovrider i Jægersborg Dyrehave kommer og fortæller om livet inden for Taarbæk Port og videre rundt i den store nationalskov. Gennem sit virke som skovridder i 29 år – fra 1982-2011 –har han med stor dygtighed og kærlighed, sat sit præg på stedet, som vi er mange der nyder dagligt.

Klaus Waage er en fremragende fortæller og øser af sin viden og vid om hvidtjørn og pesttjørn og fæstningsanlæg, om dyrearter fra kronvildt til den mindste spurv, om jagter, terræn og små gemmesteder. Vi hører om skovens udvikling gennem tiden og skoven som arbejdsplads og

Tirsdag den 7. Apr.  17-20

Tirsdag den 21. Apr. 11-14