Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/taarbaek-kirke.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Kirkeklub - UDSAT TIL 2021 PGA COVID-19 - Taarbæk Kirke

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Kirkeklub – UDSAT TIL 2021 PGA COVID-19

Dato: Tirsdage kl 11-14 eller 17-20

Til arrangementerne kommer der foredragsholder og efterfølgende er der lidt at spise og mulighed for at købe drikkevarer.

Møderne i Kirkeklubben foregår i sejlklubbens lokaler på havnen.

Tilmelding til Kirkeklub-arrangementerne kan ske til Rie Strand-Holm, tlf.: 26148989

*********************************************************************************

Udsat til 2021:

Mit liv i Dyrehaven”

Klaus Waage, tidligere skovrider i Jægersborg Dyrehave kommer og fortæller om livet inden for Taarbæk Port og videre rundt i den store nationalskov. Gennem sit virke som skovridder i 29 år – fra 1982-2011 –har han med stor dygtighed og kærlighed, sat sit præg på stedet, som vi er mange der nyder dagligt.

Klaus Waage er en fremragende fortæller og øser af sin viden og vid om hvidtjørn og pesttjørn og fæstningsanlæg, om dyrearter fra kronvildt til den mindste spurv, om jagter, terræn og små gemmesteder. Vi hører om skovens udvikling gennem tiden og skoven som arbejdsplads