Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Kirkeklub

Dato: Tirsdage kl 11-14 eller 17-20

Til arrangementerne kommer der foredragsholder og efterfølgende er der lidt at spise og mulighed for at købe drikkevarer.

Møderne i Kirkeklubben foregår i sejlklubbens lokaler på havnen.

Tilmelding til Kirkeklub-arrangementerne kan ske til Rie Strand-Holm, tlf.: 26148989

*********************************************************************************

Tirsdag den 3. marts kl. 11-14:

Pensioneret kriminalassistent og forfatter Frank Bøgh.

Debatten omkring begrebet “det onde” er ikke
ny men har beskæftiget mennesker i
årtusinder. Med udgangspunkt i en række
kriminalsager stiller kriminalinspektør Frank
Bøgh de klassiske spørgsmål: Hvad er
ondskab? Findes der onde mennesker? Hvorfor
handler man ondt? Et væsentligt problem med
begrebet ondskab er imidlertid, at det vanskeligt
lader sig definere, for hvad er ondskab?
Ved at gennemgå og analysere nogle kendte kriminalsager kan
vi måske komme problemet lidt nærmere. Velkommen!
Vi byder på smørrebrød. Vin og øl kan tilkøbes.
Tilmelding Rie Strand-Holm senest søn d. 01/03 . Vigtigt hvis man
ønsker at spise med. Ring eller SMS til 26148989 / e-mail:
rie.strandholm@gmail.com

Tirsdag den 17. marts kl. 11-14:

Mit liv i Dyrehaven”

Klaus Waage, tidligere skovrider i Jægersborg Dyrehave kommer og fortæller om livet inden for Taarbæk Port og videre rundt i den store nationalskov. Gennem sit virke som skovridder i 29 år – fra 1982-2011 –har han med stor dygtighed og kærlighed, sat sit præg på stedet, som vi er mange der nyder dagligt.

Klaus Waage er en fremragende fortæller og øser af sin viden og vid om hvidtjørn og pesttjørn og fæstningsanlæg, om dyrearter fra kronvildt til den mindste spurv, om jagter, terræn og små gemmesteder. Vi hører om skovens udvikling gennem tiden og skoven som arbejdsplads og

Tirsdag den 7. Apr.  17-20:

Program følger

Tirsdag den 21. Apr. 11-14:

Program følger

16. maj: