Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/taarbaek-kirke.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Kirkeklub - Taarbæk Kirke

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) “Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand”.

Kirkeklub

Dato: Tirsdage kl 11-14 eller 17-20

Til arrangementerne kommer der foredragsholder og efterfølgende er der lidt at spise og mulighed for at købe drikkevarer.

Møderne i Kirkeklubben foregår i sejlklubbens lokaler på havnen.

Tilmelding til Kirkeklub-arrangementerne kan ske til Rie Strand-Holm, tlf.: 26148989

*********************************************************************************

Grønlandsforedrag om kampen mod tyskerne og Slædepatruljen Sirius

v/Rasmus Rohde