Arrangementskalender - Arrangementer - Koncerter - Udflugter
Babysalmesang - Jazz gudstjeneste - Billeder fra konfimationen 2017

Udflugter
Flere gange i løbet af året arrangeres der udflugter. Det er Ulla Willumsen fra menighedsrådet der gennem mange år, har arrangeret disse fine ture med fint indhold og tid til gode samtaler med hinanden undervejs. Der er en forårs tur i maj, løvfaldsturen i oktober og endelig turen i december.

På turen i maj kører vi ud i det blå og der vil både være et kulturelt indslag, frokost og små oplevelser undervejs. I oktober hentes vi af kapervogne i Taarbæk by, og bliver så kørt rundt i Dyrehaven, ser på dyrelivet og skovens skønne farver og slutter af med frokost på kroen. I december går turen til en seværdighed i København og så er der Bodils æbleskiver og gløgg i Bindesbøll, og vi ønsker hinanden god jul.

P.t. er der ikke nogen planlagte udflugter

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) "Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand".