Præster ved Taarbæk Kirke:

Gerhard Peter Brammer Kemp

Sognepræst Gerhard Peter Brammer Kemp, født den 13. december 1853 i Jelling. Død den 31. maj 1928 i København, han er begravet på Holmens kirkegård. Virkede som sognepræst i Taarbæk fra den 11. december 1906, til den 12. marts. 1923. I perioden fra den 27. februar 1880 til den 11. februar 1906 var han residerede kapellan, eller rettere 2. kaldskapellan i Lyngby Sogn, med særligt henblik på Taarbæk skovkapel. Der er på østsiden at Taarbæk Kirke rejst en mindesten over pastor Kemp, den har indskriften; Rejst af beboerne i Taarbæk sogn.

forrige / næste / tilbage til oversigten