Kirkelige handlinger

Kirkelige handlinger - Dåb - Konfirmation - Vielse - Begravelser og bisættelser

Konfimation og indskrivning til konfirmation:

Konfirmation holdes Store Bededag fredag den 27. april 2018 kl. 10:30

Indskrivning til konfirmation finder sted hos sognepræsten første onsdag i september måned (den 6. september 2017 kl. 16:00) på kontoret på kirkegården.

Konfirmationsforberedelsen begynder den efterfølgende onsdag kl. 16:00 og foregår derefter en gang ugentligt.

Udensogns konfirmander tages ind i det omfang, der er plads.

Konfirmation for året 2017/2018 foregår Store Bededag fredag den 27. april 2018 kl. 10:30

Tro - håb - kærlighed - står der skrevet på toppen af prædikestolen. Paulus ord fra 1 Korinterbrev 13,13 og hvor han fortsætter, at størst af dem er kærligheden.

Det tror jeg, mange vil sige ja til, og vi gør vores bedste for at leve med og ud fra kærligheden. Vi håber, og tror og drømmer dristigt, og erfarer også, at det ikke er altid, at den kan holde, og at noget kan gå i stykker, fordi vi er uopmærksomme, "kører på frihjul" eller at vi ikke i tide får spurgt os selv, hvordan vi kan være medarbejdere på den andens glæde.

Kærligheden som Paulus taler om, er Guds kærlighed til os. Den var så stor, at han sendte sin søn for at puste livskraft og mod ind i os - og mærke, at selv når vi ikke magter at elske og ære, så er der en der spænder "sit himmelsejl" ud under os. Det gør, at vi kan tro, at der stadig er mere at sige - om os, om livet med hinanden og om kærligheden.