Arrangementskalender - Arrangementer - Koncerter - Udflugter

Koncerter

Torsdag den 12. april 2018 kl. 19:30

Sangaften

Torsdag den 12. april 2018 kl. 19:30 mødes vi i kontorbygningen på kirkegården - kom og syng med! Fem kvarter i godt selskab med højskolesangbogen.

Fri entré

Mandag den 18. juni 2018 kl 19:30

Sommerkoncert

Den legendariske Sommerkoncert med lokale kor og musikere, efter koncerten er Tåbæk Kirke vært for et glas vin, på plænen foran kirken.

Fri entré

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) "Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand".