Arrangementskalender - Arrangementer - Koncerter - Udflugter

Onsdag den 11.oktober 2017 kl. 19:30

Sangaften

Onsdag den 11.oktober 2017 kl. 19:30 i kontorbygningen på kirkegården -

Kom og syng med! En god times tid i selskab med højskolesangbogen.

Fri entré

Onsdag den 20.december 2017 kl. 19:30

Julekoncert

Onsdag den 20.december 2017 kl. 19:30 - årets julekoncert. Nærmere info følger - se opslag i byen.

Fri entré

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) "Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand".