Taarbæk Kirkes historie del IV:

I 2003 gennemgik kirken en mindre restaurering. Der kom nyt trægulv og varmesystem. Der blev skabt mere plads i kirkerummet ved at fjerne nogle bænkerækker samtidig med at alt træværket blev malet i en rød farve, som i forvejen er repræsenteret i loftsornamentikken. Den betydeligste ændring fandt sted i koret, hvor der kom ny alterskranke og nyt alterbord, en lille rude over alteret blev åbnet og den gamle altertavle fjernet, desuden blev mosaikruderne udskiftet med klart glas. Den nye alterudsmykningen er lavet af Kurt Tegtmeyer og blev indviet 9 april 2006. Den smukke alterdug er skabt af Ville Clemmensen med inspiration fra den keltiske traditioner.

Videre til præster ved Taarbæk Kirke