Taarbæk Kirkes historie del II:

Sognets først sognepræst var G.P.B. Kemp, der hidtil havde været kapellan i Lyngby. Han flyttede ind på Taarbæk Strandvej 111 i en bolig, der var blevet testamenteret embedet, og havde status af æresbolig, hvilken senere skabte en del problemer, da man omkring 2.verdenskrigs afslutning ønskede at afhænde den og i stedet erhverve den nuværende præstegård på Edelslundsvej 2.

I mellemtiden havde embedet været besat af Severin Widding 1923-36, Ø.A.E.V Schlawitz 36-45. Efter en længere vacance, hvor embedet blev passet af pastor emeritus E.M. Frederiksen, tiltrådte Poul Gamrath sidst på året 45 og blev afløst i 72 af Poul Falk Hansen. Efter dennes død blev sognepræst Thorkild Grosbøll ansat i 1991, han blev i 2009 afløst af den nuværende præst Charlotte Gamborg Paaskesen.

Videre til del III