Arrangementskalender - Arrangementer - Koncerter - Udflugter
Babysalmesang -
Jazz gudstjeneste - Billeder fra konfimationen 2017

Jazz gudstjeneste

Jazz gudstjenesten begynder kl. 10:30 som vanligt og varer en time. Når salmerne synges til jazzede toner, er det nye betydningslag og sider af salmerne der træder frem.

Kor og musikere synger og spiller også musik stykker undervejs, som kan vække sindet, måske give nye tanker og i al fald tid til at sidde og nyde.

En smuk måde at fejre den kommende høsttid på, og bagefter er der samvær i Præstegårdshaven. Dér er der tid til samtale, nærvær med mennesker man kender og nye, mens vi spiser frokost sammen.

Alle er velkommen.

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) "Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand".