Gudstjenester - Kalender med prædikantliste

Gudstjenester:
Gudstjenester alle søn- og helligdage kl. 10:30 - undtaget juleaften, hvor det er kl. 14:00 og kl. 16:00 og nytårsdag hvor det er kl. 16:00.

Salmesangen er én måde at udtrykke sin taknemmelighed, for alt det vi har fået af familie, venner, mad, tag over hoved, arbejde og meget andet. En slags samtale.

Gud handler, vi handler, og på den måde holder vi vores tro levende. Det er, når vi bruger troen, og giver den udtryk, at den får betydning for vores liv og daglige tilværelse. Det samme gør sig gældende i vores daglige liv med andre, hvis ikke vi taler sammen, gør noget sammen, mister forholdet let sin betydning.

Hver gang vi fejrer gudstjeneste, synger vi salmer, godt støttet af orgel og kirkesangere og på den måde udtrykker vi det, vi ikke altid selv kan finde ordene for.

En af kirkehistoriens store personligheder Augustin udtalte engang så smukt, om det at synge sammen "Det er at indse, at det der synges med hjertet, ikke kan forklares med ord".