Arrangementskalender - Arrangementer - Koncerter - Udflugter
Babysalmesang - Jazz gudstjeneste - Billeder fra konfimationen 2017

Lytte og samtale kreds 2018

Hvornår har du sidst fået læst højt af en bog?
En del vil måske svare, at det var dengang man var barn. Andre har også prøvet det som voksen, og ved hvor givende det kan være at en stemme læser højt og selv kan man sidde og nyde, reflektere over det man hører, og lade sit eget liv spejle eller få indblik i steder og mennesker man ikke selv har mødt.

Hvis du har lyst til at mødes en i en god times tid ­ lytte og/eller tale om det du hører, er du velkommen i præstegården Edelslundsvej 2.

Hvordan foregår det?
Jeg vil læse højt af både dansk og udenlands litteratur, fra nyere og klassiske værker. Det kræver ingen forberedelse blot lysten til at lytte og måske diskutere det du hører, det teksten får dig til at tænke på, nogle af de sider af menneske livet vi gennem læsningen kommer ind på.

Tidspunkter 2018
Torsdag 8. marts 2018 kl. 14:00 -15:15 Lytte-samtalekreds
Torsdag 5. april 2018 kl.14:00 -15:15 Lytte-samtalekreds

OBS: Max. 10 deltagere.

Vi mødes:
I præstegården på Edelslundsvej 2.

Tilmelding:
Sognepræst Charlotte Paaskesen 39 63 02 71 eller cgp@km.dk eller når vi mødes i kirken eller byen.

Minikonfirmand

Igen i år er der mulighed for at gå til minikonfirmand. Det er for børn der går i 3 klasse.

Det bliver tirsdage - 8 gange ( 9/1 - 16/1 - 23/1 - 30/1 - 6/2 ­ vinterferie uge 7 - 20/2 - 27/2 - 6/3 fra kl. 14:30 - 16:00.

Vi henter børnene på skolen og bringer dem tilbage igen, derefter går vi til kirken eller i Bindesbøll huset hvor vi synger, hører nogle af de store fortællinger, øver drama, går på skattejagt og laver også andre forskellige aktiviteter.

Tilmelding foregår til Charlotte Paaskesen cgp@km.dk

Kulturaftener

Onsdag 7.marts 2018 kl.18:30
Mandag 4. juni 2018 kl.18:30

Kirkeklub

Tirsdag 6. marts 2018 kl. 11:00 - 14:00 - der kommer en foredragsholder og efterfølgende er der lidt at spise og mulighed for at købe drikkevarer.

Tirsdag 20. marts 2018 kl. 11:00 - 14:00 - der kommer en foredragsholder og efterfølgende er der lidt at spise og mulighed for at købe drikkevarer.

Tirsdag 10. april 2018 kl. 17:00 - 20:00 - der kommer en foredragsholder og efterfølgende er der lidt at spise og mulighed for at købe drikkevarer.

Tirsdag 24. april 2018 kl. 11:00 - 14:00 - der kommer foredragsholder og efterfølgende er der lidt at spise og mulighed for at købe drikkevarer.

Møderne i Kirkeklubben foregår i sejlklubbens lokaler.

Tilmelding til Kirkeklub arrangementerne kan ske til Lene Nielsen tlf.: 26 15 97 25

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) "Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand".